Ons team

Over 't Klein geluk (de plek)

Heel wat kinderen, jongeren en volwassenen hebben het niet gemakkelijk in onze maatschappij. Soms is het fijn als er iemand even met je mee op weg gaat. Bij ’t Klein geluk mag iedereen, groot of klein, zichzelf zijn. Vanuit kwetsbaarheid gaan we samen op zoek naar wat we in beweging kunnen zetten om op jouw tempo, op jouw manier terug krachtiger in het leven te staan. Naast warme, gezellige praktijkruimtes maken wij ook gebruik van onze belevingstuin met verschillende tuinkamers en ook de dieren bieden vaak een meerwaarde voor kinderen. Bij ons kan je terecht voor coaching en lichaamsgerichte, creatieve (psycho)therapie, focussing georiënteerd.

Bij 't Klein geluk is geluk geen toeval, maar een keuze ! Wees van harte welkom bij ons ! Bij ons kan je terecht van 4 tot 99 jaar.

De Plek

Meer over ons !

Iedere medewerker werkt volgens de visie van 't Klein geluk : Samen gaan we, vanuit kwetsbaarheid, op zoek naar wat we in beweging kunnen brengen om terug krachtiger in het leven te staan. Met heel veel respect voor ieders eigen tempo.

Het contact tussen hulpverlener en cliënt is van groot belang… Het moet klikken. Op deze pagina vind je wat meer informatie over ieder teamlid, met in het kort iets over ieders specifieke expertise. Dit betekent niet dat deze coach/therapeut enkel hierop gericht is, maar veeleer dat dit een extra interesse domein is van deze coach/therapeut. Meer specifieke informatie over opleidingen en over de persoon van de coach/therapeut vind je telkens bij 'meer info'. Je kan ook contact opnemen met Greet Mussels om samen te bespreken bij wie je het beste terecht kan.

Maak kennis met ons enthousiaste team:

Greet Mussels , bezielster van 't Klein geluk en algemeen coördinator.

Voor kinderen, jongeren en volwassenen : coaching en therapie.

Integratief Psychotherapeut

Integratief Rouw-, verlies- en traumatherapeut

Psychomotorische therapeut en beeldend therapeut

Psychosomatoloog, relaxatietherapeut - burn out , stress- en angstmanagement

Auteur van het boek Expeditie Veerkracht.

Erkend door en lid van de Belgisch Nederlandse Vereniging voor Integratieve Psychologie. Houder van The European Certificate of Psychotherapy.

Bij de meeste ziekenfondsen kan je rekenen op gedeeltelijke terugbetaling. Bevraag dit bij je ziekenfonds.

Wegens een te lange wachtlijst, ben ik genoodzaakt een (tijdelijke) aanmeldingsstop in te voeren met uitzondering voor cliënten die eerder reeds in therapie waren bij mij. Gezien de vele aanvragen ben ik jammer genoeg genoodzaakt dit te doen zodat ik de kwaliteit voor de huidige begeleidingen genoeg kan blijven waarborgen. Aanmelden opnieuw mogelijk (ten vroegste) vanaf januari 2022.

Indien u vragen heeft mag u mij per mail contacteren, dan kijk ik graag met jou mee of één van onze collega's jou kan helpen. 

Bedankt voor uw begrip.

Meer over Greet

Greet

Leen 

Kinder- en jongerencoach - Kinder- en jongerentherapeut i.o.

Kinderen creatief begeleiden bij rouw en verlies - Ontspanningscoach

Kleutercoaching en opvoedingsadvies.

Sociale vaardigheidstrainer

Loopbaanbegeleider. Je kan hiervoor gebruik maken van de loopbaanchequeqs van de VDAB.

Een afspraak maken bij Leen is momenteel niet mogelijk. 

Meer over Leen

Leen

Anneke .

Voor kinderen, jongeren en volwassenen

Auti- en ADHDcoach - Seniorencoach

Integratief kinder- en jongerentherapeut - Integratief psychotherapeut i.o.

Anneke werkt op maandag en woensdag bij 't Klein geluk.

Een afspraak maken bij Anneke via hier. Vermeld zeker dat je een afspraak wenst bij Anneke.

Meer over Anneke

Anneke

Christine 

Creatieve kinder- en jongerencoach

Coach voor adolescenten

Groeigroepen met focus op creativiteit en persoonlijke groei

Christine werkt op maandagavond en zaterdag bij 't Klein geluk. Een afspraak maken met Christine kan via hier. Geef zeker aan dat je een afspraak wenst bij Christine.

Meer over Christine

Christine

Yvonne 

Erkend klinisch orthopedagoog voor jong volwassenen en volwassenen

Relaxathietherapeut  (Universiteit Leuven)

Specialisatie: Persoonlijkheidsproblemen, verslaving en stemmingstoornissen

Yvonne werkt bij 't Klein geluk op woensdag. Een afspraak maken bij Yvonne kan via hier. Geef aan dat je een afspraak wenst bij Yvonne.

Meer over Yvonne

Yvonne

Gitte 

Klinisch psycholoog voor kinderen en jongeren

Specialisatie: werken met kinderen en jongeren met een lichte en matige verstandelijke beperking.

Gitte is erkend door de psychologische commissie.

Gitte werkt op woensdagnamiddag en donderdag  bij 't Klein geluk. Een afspraak maken kan bij Gitte via hier. Geef aan dat je aan afspraak wenst bij Gitte.

Meer over Gitte

Gitte

Lieve 

Integratief Psychotherapeut i.o. voor volwassenen en jong volwassenen vanaf 18 jaar.

Studiekeuzecoach voor 6de jaars secundair en studenten hoger onderwijs.

Lieve werkt bij ons op vrijdag overdag. Een afspraak maken kan via hier. Geef zeker aan dat je een afspraak bij Lieve wenst. 

Een afspraak maken bij Lieve is terug mogelijk vanaf september 2021. 

Meer over Lieve

Lieve

Joke 

Kinder- en jongerencoach met specialisatie hooggevoeligheid

Opvoedingsondersteuning o.a. hooggevoeligheid

Studiecoaching voor kinderen van de lagere school

Joke werkt op dinsdagavond en op zaterdag. Een afspraak maken bij Joke kan via hier. Geef zeker aan dat je een afspraak wenst bij Joke. 

Meer over Joke

Joke

Hans 

Integrale coaching voor jongens vanaf 12 jaar. 

Integrale en systemisch gerichte coach voor mannen 

Hans werkt maandagavond, vrijdagavond en zaterdagvoormiddag. Een afspraak maken bij Hans kan via hier. Geef zeker aan dat je een afspraak wenst bij Hans. 

Meer over Hans

Hans

Om de kwaliteit van onze werking hoog te houden volgen alle collega's op regelmatige basis

opleidingen en gaan ze op supervisie. Maandelijks zien we elkaar in een teammoment waarin we overleggen en samen groeien.

Een afspraak maken

  • Voor kinderen en jongeren tot 14 jaar gebeurt de aanmelding door de ouders. Tijdens het kennismakingsgesprek maken we kennis met elkaar, de praktijk en de werking. We bespreken samen jullie zorgvragen. Wanneer er van beide kanten een goed gevoel is, maken we een vervolgafspraak voor een aantal sessies met het kind. Daarna is er terug een oudergesprek. We bespreken de afgelopen sessies en we bekijken samen wat wij via ’t Klein geluk voor uw kind en/of jullie gezin kan betekenen.
  • Aanmeldingen kunnen gebeuren via de website. In teamverband bespreken we wie jouw vraag verder kan opnemen.
  • Voor jongeren(vanaf 14 jaar) en volwassenen is er een intakegesprek waarin we jouw hulpvraag in beeld brengen. Daarna bekijken we samen wat er nodig is om hier verder rond te werken. Het traject maken we op jouw maat waarin wij jouw grenzen steeds respecteren.

Wij hebben een drukke agenda. Om die reden vragen we om tenminste 48 uur op voorhand te verwittigen indien je een afspraak niet kan nakomen. Zo hebben we soms nog de mogelijkheid om iemand in uw plaats te zetten. We hebben mensen die zitten te wachten op een afspraak. Op die manier kunnen we onze hulpverlening beter aanpassen. Indien u een afspraak vergeten bent, wordt het volledige bedrag aangerekend.