Lieve

Ik ben Lieve , 50 jaar. Het begeleiden van studenten in de hogeschool waar ik sinds 2008 werk zette me op het spoor van de opleidingen toegepaste psychologie en integratieve psychotherapie (IV). In 2018 ben ik gestart in bijberoep als zelfstandig studiekeuzecoach en psychotherapeut i.o. Ik vind het een ongelooflijk voorrecht om jongvolwassenen en volwassenen te ondersteunen op hun pad naar persoonlijke groei en in hun zoektocht naar een betekenisvol bestaan, en deelgenoot te worden van hun verhaal!

Psychotherapie voor volwassenen en jongvolwassenen vanaf 18 jaar

Ik werk vanuit een benadering die verschillende therapeutische stromingen combineert, op maat van de cliënt. Wat heb jij hier en nu nodig om verder te komen? Dat wordt mijn uitgangspunt. Ik bied je de ruimte en de kaders om stil te staan en de mogelijkheden te exploreren vanuit een diepgaand inzicht in welke patronen jou belemmeren en in wat jou voedt en motiveert.

Je kan bij mij terecht voor hulpvragen rondom:

Persoonlijke groei

Identiteit

Stress

Piekeren

Perfectionisme

Eigenwaarde

Innerlijke conflicten

Zingeving

Uitstelgedrag

Keuzemoeilijkheden

Mogelijke werkvormen en methodieken: ACT, lichaamsgerichte therapie, mindfulness, focussen, RET, contextuele therapie, Voice Dialogue, Compassion Focused Therapy, SIMA motivatiekompas, oplossingsgericht coachen

Studiekeuzebegeleiding

Ik bied studiekeuze coaching aan voor 6dejaars secundair onderwijs en voor studenten hoger onderwijs bij wie de twijfel is toegeslagen en die denken aan stoppen of switchen.

Ook volwassenen die toe zijn aan een nieuwe wending in hun loopbaan en daarbij een opleiding overwegen, kunnen bij mij terecht. I’ve been there ;-).

Cliënten kunnen bij mij ook in het Spaans (ik ben geboren en opgegroeid in Z-Amerika) en Engels (ik heb Engelse Taal- en Letterkunde gestudeerd) terecht.

Ik ga mijn opleiding psychotherapie in 2022 afronden. Tot die tijd is er helaas geen tussenkomst van de mutualiteit mogelijk. Een sessie kost 60 €.

Een afspraak maken bij Lieve is mogelijk op vrijdag via hier. Geef aan dat je een afspraak wenst bij Lieve.