Ellen

Ik ben Ellen en ik ben mama van drie zonen (van 7, 4 en 1 jaar).

Bij de komst van mijn oudste zoon werd ik enorm aangetrokken om me te verdiepen in het psychisch welbevinden van kinderen.

Ik heb verschillende korte opleidingen gevolgd; waaronder een opleiding verbindende communicatie, de Gordon training ‘effectief communiceren met kinderen’ en een workshop bij Eva Bronsveld over temperamentvolle kinderen. Vorig jaar heb ik de  jaaropleiding ‘ouders begeleiden naar afgestemd opvoeden’ bij Jürgen Peeters gevolgd.

Momenteel ben ik de jaaropleiding ‘creatief, lichaamsgericht kinder- en jongerentherapeut’ bij ’t klein geluk aan het volgen en zit ik in het derde jaar tot integratief psychotherapeut. Gaandeweg ben ik de kracht van het lichaamsgericht werken meer en meer gaan ontdekken. Tijdens een sessie heb ik verschillende methodieken die ik kan inzetten.

Ik richt mij vooral naar ouders die vragen hebben rond de opvoeding van hun kinderen en naar kinderen en  jongeren die het moeilijk hebben. 

Mijn missie is om samen met hen hun innerlijke kracht te ontdekken en te versterken.

Een afspraak maken bij Ellen kan op dinsdagavond via hier. Geef zeker aan dat je een afspraak wenst bij Ellen. Een sessie bij Ellen kost 60 €. Momenteel is er nog geen tussenkomst van het ziekenfonds mogelijk bij Ellen.