Linda

Met een groot hart, wat speelsheid en een luisterend oor wil ik er graag zijn voor:

KINDEREN, JONGEREN, OUDERS en LEERKRACHTEN die

· stress ondervinden bij het leren op school

· nav een diagnose ( autisme, ADHD, ADD, hooggevoeligheid, ... ) specifieke hulp zoeken

· zich verliezen in hun denken, emoties (woede, angst, verdriet ), pijn

· verstrikt raken in negatieve gedachten

· het gevoel hebben dat alles vastloopt, geen stroming meer heeft

· samen met iemand naar binnen willen kijken en groeien

Kinderen en jongeren

Met behulp van creatieve werkvormen, beweging, ontspanning, spel, gesprekken gaan we SAMEN op zoek naar datgene wat diep van binnen in je leeft, dat wat beweegt achter het gedrag, de emotie, de pijn. We geven het aandacht, het mag er zijn. Het voelt zich gezien en begrepen. Het kan lossen.

Ouders:

Erkenning krijgen bij wat er leeft in jou als ouder kan heel helpend zijn. SAMEN zoeken we naar wat jij nodig hebt voor jezelf en voor een fijnere verbinding met je kind.

Leerkrachten:

Kijken/voelen naar wat jij nodig hebt om meer in verbinding te staan met wat er leeft achter het gedrag van een kind, de dynamiek van een groep.

Over mij:

een tikkeltje speels, sociaal, levenslustig, ook serieus, houd van natuur en wandelen, geniet van lichaamsbeweging, dansen, tai-chi, chi -quong,

Het werken met kinderen op school zette me in beweging. Ik las boeken, volgde nascholingen, meerdaagse opleidingen EN ,wat me het meeste bracht, ging lichamelijk aan de slag. Ik leerde voelen in, en bewegen met de sroom van mijn lichaam. Dit bracht me veel vreugde!

Ik ontwikkelde een passie voor ‘ de wijsheid van het lichaam’, ons zelfherstellend vermogen. We weten het zelf vanbinnen zo goed, hoe jong ook! Fantastisch toch!! Dit wil ik graag, samen met jou, ontdekken.

Een sessie kost 60 €. Geen tussenkomst van het ziekenfonds. 

Heel welkom op maandag, woensdag en vrijdag! Maak een afspraak bij Linda via hier. Geef aan dat je een afspraak bij Linda wenst.