Greet Mussels

Welkom baby, peuter, kind, en volwassene !

Ik ben Greet Mussels. Ik ben bezielster van 't Klein geluk en algemeen coördinator.

Nadat ik 23 jaar gewerkt had als leerkracht ben ik uit het onderwijs gestapt. Ik voelde aan alles dat deze job voor mij niet meer klopte. Mijn lichaam gaf me hierbij verschillende signalen. Ik kon niet anders dan luisteren naar de stem van mijn lichaam. Ik had 1 grote wens: nog heel veel kunnen betekenen voor kinderen. Een manier om dat te kunnen doen was het oprichten van 't Klein geluk.

Steeds meer mensen vonden de weg naar 't Klein geluk en ik begon mensen rondom mij te verzamelen die dezelfde lichaamsgerichte visie deelden. Tijdens deze groei kwam er ook een geweldig pand op ons pad. Een 'warm nest' waar we in huiselijke, warme sfeer samen met julie op weg kunnen gaan.

Ondertussen is ons team, maar ook ons aanbod (ook volwassenen en baby's kunnen bij ons terecht), gegroeid. Ik voel me oprecht heel dankbaar voor deze groei en bovenal omdat ik, samen met mijn team, nog voor heel veel mensen (jong en minder jong) veel kan betekenen.

Ik hou ervan om me verder te verdiepen in de materie van het lichaamsgericht werken. Het is bijzonder om steeds weer te zien en te ervaren dat lichamelijke en emotionele klachten verdwijnen wanneer het stresssysteem mag ontspannen en het lichaam de spanning mag loslaten en je weer ademruimte krijgt.

Heb jij ook nood aan ademruimte? Of maak je je zorgen over de ontwikkeling van je baby of kind? Je bent van harte welkom ! 

Momenteel is er een aanmeldingsstop bij Greet. Graag kijken we mee welke collega's jullie best kunnen helpen. 

Baby's, peuters, kinderen,  volwassenen kunnen bij mij terecht voor coaching, lichaamsgerichte (psycho)therapie,  integratieve traumatherapie en pré- en perinatale therapie.

Ik ben er heel graag voor jou in verhalen in verband met:

 • Relaxatietherapie voor baby's en kinderen
 • Emotionele pijn, omgaan met emoties, onbegrepen gedrag
 • Complex en/of chronisch trauma
 • Geboortetrauma, pré en perinatale verhalen
 • Psychosomatische klachten en onverklaarbare lichamelijke klachten
 • Spanningsklachten, angsten, stress, PTSS, PTSD
 • Vroegkinderlijk trauma en hechtingsproblemen
 • Burn out, chronische pijn en vermoeidheid 
 • Zichtbaar en onzichtbaar verlies ( overlijden, ziekte, scheiding, pesten, ...)
 • Primaire reflexen die nog actief zijn en die ten volle in het leven staan belemmeren: reflexintegratie voor baby's, peuters, kinderen
 • Ademtherapie en relaxatietherapie voor kinderen 

Bij mooi weer werk ik heel graag in onze tuin waar gezellige buitenplekjes op jou wachten. De natuurlijke omgeving zorgt voor rust, ontspanning en natuurlijke focus. 

Erkend Psychotherapeut en lid van BNVIP (de Belgisch Nederlandse Vereniging voor Integratieve Psychologie) en ABP-BVP (Belgische Vereniging voor Psychotherapie). Houder van The European Certificate of Psychotherapy. Tussenkomst van het ziekenfonds is hierdoor mogelijk. 

Ik geef ook verschillende vormingen die gerelateerd zijn aan het doen groeien van mensen groot en klein bij 't Klein geluk, maar ik ben ook al vele jaren nascholer bij Thomas More Donche. 

Ik ben ook auteur van het doe- en groeiboek Expeditie Veerkracht

Je kan bij mij terecht voor supervisie o.a. van AIHP. 

Meer info over mij en mijn aanbod kan je vinden op mijn persoonlijke website

Aanmelden voor supervisie blijft mogelijk. 

"Groeien doe je niet in één keer, het is een oneindig proces van steeds weer verbinden met dat wat in je leeft.”