(Groot)Ouder en kind : Ontspannen in balans najaar 2024

‘Samen ontspannen in balans’ is een verbindend moment voor ouder en kind waarbij je samen met je kind gaat ontdekken hoe je kan ontspannen en dus lekker slapen, hoe je met moeilijke dingen kan omgaan, ontdekken jullie elkaars talenten, en maken jullie op speelse manier verbinding rond verschillende thema's.  Een Klein geluksmomentje waarop jullie elkaar écht ont-moeten !

Via passende verhalen en aansluitende werkvormen staan jullie samen stil bij thema’s als weerbaarheid, emoties, jezelf zijn, ontspannen en slapen. Kinderen leren zo, samen met hun ouder, spelenderwijs meer op zichzelf te vertrouwen, steviger te staan en te ontspannen. Ook jij als ouder gaat heel wat inzichten krijgen via je kind.                                                                                                                                                                                              

Speelse relaxatieoefeningen komen aan bod, er zijn massagemomenten voorzien(voor beiden), we maken kennis met heerlijke magische olietjes die het proces kunnen ondersteunen, en we sluiten af met een creatieve verwerking.

In elke sessie ontvang je informatie en inspiratie over de werking van de oefeningen, spelletjes, en magische olietjes die aansluiten bij het thema van de sessie. Op die manier kunnen jullie ook thuis verder genieten, verbinden en groeien in veerkracht, gezondheid en geluk.

Doelgroep: Ouder en kind tussen 5 en 12 jaar.
Wanneer:   Najaar 2024: woensdagen 18/9-16/10 - 27/11 - 18/12 telkens van 15u30 tot 16u30. 

Er kunnen 4 duo's deelnemen. De reeks gaat door vanaf 3 ingeschreven duo's. Inschrijven is enkel mogelijk voor de hele reeks en is mogelijk tot 15 augustus of tot alle plekjes ingenomen zijn. 

Prijs: 99€ voor de 4 sessies. Alle materialen inbegrepen. Attest voor het ziekenfonds is mogelijk. 

Begeleiding: Greet Mussels, integratief psychotherapeut/psychosomatoloog

Gun jij jezelf en je kind deze verbindende momenten? Info en inschrijven kan via hier. 

                     

                     Ontdek de magie van SAMEN !