Mieke

Ik ben Mieke, gehuwd en mama van een kerel van 11 jaar. Ik vind het erg boeiend te luisteren naar verhalen van kinderen en jongeren en met hen op pad te gaan om hun veerkracht en zelfvertrouwen te versterken door hun talenten centraal te stellen. Kinderen en jongeren ondersteunen zodat ze een gezond zelfbeeld ontwikkelen met een fijne dosis zelfvertrouwen is wat ik het liefste doe en waar ik in geloof. Vanuit een positieve insteek ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten en nieuwe dynamieken bij het kind / de jongere zelf, maar ook in relatie tot anderen: ouders, grootouders, leerkrachten, … Ik vertrek vanuit talenten en besteed veel aandacht aan de gedachten die een kind / een jongere over zichzelf of anderen heeft. Van daaruit verandert gedrag vanzelf, van binnenuit.

Jij, kind, jongere, ouder

die wat in de war bent

of even niet meer ziet hoe waardevol je bent

die het moeilijk vindt om neen te zeggen

die wat angstig of onzeker is om iets te doen wat je nooit eerder deed

die het eng vindt nieuwe vrienden te maken

of het wat lastig vindt om in jezelf te geloven

die wat knopen los wil maken die je belemmeren in je groei

die twijfelt of boos wordt en niet goed weet hoe dat komt

of zich verdrietig voelt en niet weet waarom

die het even niet meer voelt en niet weet hoe het aan te pakken

die op ontdekkingstocht is en zoekend

of gewoon even op adem wil komen, zijn verhaal even kwijt wil …

en daarbij wat ondersteuning kan gebruiken…

Je bent welkom.

Welkom om samen te kijken, vanuit je talenten en kwaliteiten, vanuit wat wel lukt, hoe je (terug wat meer) kan geloven in jezelf, kan groeien vanuit je eigen kracht. Je eigen ‘ik’ is namelijk de meest krachtige tool en heb je altijd bij de hand, nu en later.

Ook ouders met opvoedingsvragen of leraars die willen kijken achter het gedrag van een kind / jongere zijn welkom voor een gesprek.

Je kan bij mij terecht op woensdagnamiddag en avond en zaterdagvoormiddag. Een sessie kost 60 euro. Een terugbetaling is er niet.

Een afspraak maken bij Mieke kan via hier. Geef aan dat je een afspraak wenst bij Mieke.