Kristien

Meer dan 20 jaar was ik ‘mevrouw Bols’ voor de klas in het 5de en 6de middelbaar. Ik heb daar niet enkel les gegeven maar ook heel wat ondernomen samen met en voor mijn leerlingen. Dat contact met jongeren vind ik heerlijk, daar krijg ik energie van.

Nu werk ik als ‘Kristien’ en begeleid ik jongeren en jongvolwassenen individueel.

Je kan bij mij terecht gewoon als er iets nodig is, als er iets in de weg zit waar je zelf niet helemaal bij geraakt. Twijfels en onzekerheden die maken dat je je niet goed voelt en je belemmeren om er ten volle voor te gaan.

Ik ga samen met jou op pad, op zoek naar wie je echt bent, wat je zelf wilt, wat jij nodig hebt, waar jouw grenzen liggen. We doen dat op jouw tempo en op de manier die bij jou past.

Concreet kan het gaan over vragen, twijfels en onzekerheden waar je op botst:

- in het dagelijkse leven, in contact met anderen, als het je niet lukt om aan al de verwachtingen te voldoen 

- op school, tijdens het studeren

- als je voor een belangrijke keuze staat

‘Het mooiste dat je kan zijn, is jezelf’

Ik heb een driejarige opleiding gevolgd tot coach/counselor (Persoongerichte benadering) en een postgraduaat studiekeuzebegeleiding. In september start ik met een opleiding Voice Dialogue (methode die op zoek gaat naar de verschillende deeltjes in je persoonlijkheid)

Een afspraak maken met Kristien kan op dinsdag en via hier. Geef aan dat je een afspraak wenst bij Kristien. Een sessie kost 60 €. Gedeeltelijke terugbetaling is mogelijk bij Solidaris en Helan. 

Kristien is aangesloten bij de erkende beroepsvereniging VVCEPC.