Ontspannende Shiatsumassage

Shiatsu is een vorm van manuele techniek en betekent letterlijk ‘vingerdruk’. Het is een drukpuntmassage op de energiebanen van het lichaam, met als doel het zelfgenezend vermogen van het lichaam te optimaliseren of te herstellen. Shiatsu vermindert stress en spanning, en brengt je fysiek, emotioneel en mentaal meer in balans. Een behandeling wordt op de kledij gegeven.

Volwassenen ervaren een shiatsu-massage als een welkome adempauze en rustpunt waarbij ze spanning kunnen afvoeren en weer kunnen opladen. Een Klein gelukske !

Een ontspannende shiatsubehandeling kan heel wat voor jou doen ! 

- Ontspant bij spanning en stress

- Zorgt voor emotionele balans

- Lost blokkades in lichaam en geest op

- Verbetert je vitaliteit

- Helpt bij HSP, brun out, grenzen aangeven

- Doet de energie terug stromen

- Kan helend werken na een traumatische ervaring

- ...

Een ontspannende shiatsubehandeling kan ook heel preventief werken. Het brengt je lichaam terug in balans, zodat je veerkrachtiger in het leven kan staan en hindernissen op je pad dus beter aan kunt. 

Het is een Oosterse massagetechniek waarbij men voornamelijk werkt met druk van de handen en de duimen. Aanraken is de essentie van shiatsu.

Er wordt op meridianen gewerkt, maar ook op de structuur, fascia, organen, enz. De energiestroom van het lichaam wordt in balans gebracht, daardoor kunnen blokkades oplossen en kan energie (ki) weer vrij door het lichaam stromen! Hierdoor verdwijnen of verminderen ziektesymptomen en dit geeft een groter gevoel van welzijn op fysiek, geestelijk en emotioneel vlak. ​Ook energetisch en spiritueel breng je beweging en balans, creëer je mogelijkheden tot groei. Shiatsu activeert het zelfhelende vermogen van het lichaam.

De behandeling is op maat, aangepast aan de noden van de volwassene. Naast de shiatsubehandeling kunnen ook ademhalingsoefeningen, yoga, EFT, NEI, creatieve werkvormen worden ingezet. Ook werk ik vaak ondersteunend met etherische oliën van Dottera.

Boek nu een ontspannende shiatsumassage bij Greet Mussels. Een afspraak maken kan via hier. Geef aan dat je graag een afspraak wenst voor een  ontspannende shiatsumassage voor volwassenen. 

Voor een ontspannende shiatsumassage kan je een cadeaubon vragen en dus iemand heel blij maken met een Klein gelukske !