Uitbreidingsmodule Ontspanningscoach Najaar 2024 Vrijdaggroep

NIEUW: Voor mensen die reeds eerder de 3 daagse Ontspanningscoach volgden is er een uitbreidingsmodule voorzien ! 

Jullie hebben het waarschijnlijk gezien dat de 3 daagse Ontspanningscoach vanaf september 2024 in een nieuw jasje zit nl. een jaaropleiding Ontspanningscoach ! 

Om jullie de mogelijkheid te geven om jullei toolbox met ontspanningsvormen aan te vullen kan je een uitbreidingsmodule te volgen. 

Een greep uit de inhoud: 

* Mindfulness en meditatie

* Werking met de shakra's

* Werken met edelstenen

* Therapeutisch werken met kinderen rond speciale noden of hulpvragen vanuit lichaamsperspectief

* Werken met groepjes

* Werken met ouder en kind

* Ontspannen voor peuters en kleuters

* Werken op maat van het kind vanuit de Polyvagaaltheorie

* Creatieve werkvormen die rust en balans brengen

* Eenvoudige massagetechnieken om lichaam en brein tot rust te brengen

* Ontspannende kindermassage geinspireerd door shiatsu

* 'Opfrissing' op vraag van jullie

* Hoe starten als Ontspanningscoach indien er hiervoor vraag is vanuit jullie. 

Doel: na deze 7 daagse kan je kinderen begeleiden in het bewust worden van hun eigen lichaam. Je leert kinderen spanningen in hun lichaam aanvoelen en hun grenzen aangeven. En kan je tools aanreiken om meer rust te vinden in hoofd, lichaam en hart en op die manier preventief aan stressreductie te doen en psychosomatische klachten te verminderen. Je kan ouders tips aanreiken om thuis met hun kind ontspannend aan de slag te gaan

Deze 7 daagse kan je zien als 7 dagen zelfzorg die je ook aan kinderen en ouders kan doorgeven.

Doelgroep: deze 7 daagse kan enkel gevolgd worden door mensen die reeds de 3 daagse Ontspanningscoach volgden in het verleden. 

Tijdsinvestering: 7 lesdagen bijwonen, de cursisten leveren op het einde van de opleiding een casusbespreking en beperkte literatuurstudie in en maken een persoonlijk groeiwerk.

Wanneer?  Najaar 2024: 6/9- 4/10 - 29/11 - 10/1 - 7/2 - 14/3- 25/4 telkens van 10u00 tot 15u30. (voor deze editie zijn er nog 2 plekjes vrij)

Prijs? 995,00 uitgebreide cursus, cursusmap koffie, thee, tussendoortjes, alle werkmaterialen inbegrepen. Je ontvangt een certificaat van deelname .

De opleiding is geaccrediteerd door BVP VZW (Belgische Vereniging voor Psychotherapie) en NUO-NAO voor de European Association for Psychotherapy. Ook hier ontvang je een certificaat van.

Docent: Greet Mussels, Integratief Psychotherapeut, Kinderyogadocent, relaxatietherapeut, Psychosomatoloog , erkend supervisor.

Vanuit de praktijk en werkervaring deelt Greet werkvormen en methodieken die ze reeds jaren succesvol inzet in haar praktijk.

Info en inschrijven kan via hier. 

Terug