Yvonne Van Tilburg

Ik ben Yvonne van Tilburg, klinisch orthopedagoog en relaxatietherapeut in opleiding. Ik werk al verschillende jaren in de geestelijke gezondheidszorg, waar ik voornamelijk mensen met persoonlijkheidsproblemen, verslaving en stemmingsstoornissen begeleid. Vanaf september 2020 zal ik op dinsdagvoormiddag, woensdagnamiddag en vrijdagnamiddag bij 't Klein Geluk ook jou kunnen begeleiden.

Ik ben er van overtuigd dat een gezonde geest én een gezond lichaam beiden belangrijk zijn om je goed te voelen en gelukkig te kunnen zijn. Ik geloof dat er altijd kansen en keuzes zijn om je levenskwaliteit te verbeteren, maar dat loopt niet altijd even soepel. Doorheen het leven loopt het wel eens 'mis': een bepaalde gebeurtenis brengt je uit evenwicht, een opeenstapeling van stressoren put je helemaal uit of soms lijk je zonder aanwijsbare reden de weg kwijt te zijn. Kortom; je leven staat stil, je verliest de controle, zit in de knoop, weet niet meer wat je wilt, voelt je niet goed in je vel of mist een perspectief of toekomstdoel.

Samen met jou wil ik op zoek gaan naar meer balans, richting en levenskwaliteit. Dat wil zeggen dat we uitzoeken wat je blokkeert of dwarszit, waarom je misschien steeds op dezelfde dingen botst of je verliest in overmatig middelengebruik. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk om (nieuwe) vaardigheden te leren om beter om te gaan met allerlei uitdagingen, stress, overspoelende emoties, spanning en/of negatieve gedachten.

Ik werk met jong volwassenen en volwassenen. 

Een afspraak maken bij Yvonne kan via hier. Vermeld dat je een afspraak bij Yvonne wenst.