Zomeraanbod: Kids: Creatief ontspannen !

Tijdens deze tweedaagse gaan we ons creatief uitleven in ons creatief atelier en in onze praktijktuin met als motto:We zetten de vakantie in met kleine geluksmomentjes! 

Het creatief belevingsproces staat centraal. Vanuit een materiaal, een verhaal doen we appél op wat wie hierbij vanbinnen voelen. Dit brengen we naar buiten via creatieve processen met klei, vilt, druktechnieken, (vingerverf), lijm, verschillende tekenmaterialen, gips,... Er moet geen keuze gemaakt worden. Combineren mag ! 

Het belevend ontdekken met de materialen zorgt voor ontspanning in lichaam en geest. Er is alle ruimte voor eigen creatieve uitwerking en te ont-moeten. In de tuin maken we een echt creatief atelier en gaan we ons creatief uitleven. Hoofd leeg, hart vrij !

Na het middageten gaan we op speelse manier ontspannen via yoga Nidra en ademhalingsspelletjes

De tweedaagse is een combinatie van therapeutische werkvormen en creatieve therapie. Dit alles in een warm, veilig, groen en natuurlijk kader !

Doelgroep: Meisjes en jongens van 6 tot 12 jaar die graag creatief experimenteren en die op een rustige, ontspannen manier zichzelf beter willen leren kennen. 

Wanneer? Maandag 8 juli 2024 en dinsdag 9 juli 2024 telkens van 09u30 tot 15u30.

Prijs? 150 €. Alle materialen, drankje, tussendoortje, en begeleiding inbegrepen.

Tussenkomst ziekenfonds mogelijk alsook fiscaal attest kinderopvang.

Begeleiding: Greet Mussels

Inschrijven kan via hier. De tweedaagse gaat door vanaf 4 inschrijvingen. Max. 10 inschrijvingen. Inschrijven kan tot 20 juni of tot alle plekjes ingenomen zijn.