Lichaamsgerichte Rouw-, verliestherapie

Er komen heel wat dingen op ons pad tijdens ons leven. Rouw- en verlieservaringen maken daar ook deel van uit. Een echtscheiding, het verlies van een dierbare, omgaan met ziekte, verlies aan zelfvertrouwen,... We komen het allemaal wel eens tegen.

We werken herstelgericht op

- verbinding met jezelf, omgeving, het leven

- (terug) leren omgaan met emoties, triggers, stress                                              

- wat vast zit terug losmaken

- terug veiligheid ervaren

- veilig voelen in je eigen lichaam

- meer innerlijke rust en ontspanning

- loslaten van belemmerende overtuigingen

- leren omgaan met pijnlijke ervaringen

Wanneer er verdriet is binnen je gezin, kan het moeilijk zijn als ouder om over jouw eigen verdriet of zorgen te praten. Hierdoor plaats je jezelf vaak in de schaduw waardoor je eigen verwerkingsproces niet of later op gang komt. Tijdens de sessies gaan we ruimte creëren zodat je kan thuiskomen bij jezelf. Samen dragen we wat alleen te zwaar is. In een veilige sfeer werken we aan een krachtige groei waarin hoofd, hart en lichaam in evenwicht zijn.

Dit alles doen we op een praktische, creatieve, positieve manier. Op jouw tempo, op jouw manier zodat jij in concrete stappen je doel kan bereiken.

Wil jij ’t Klein geluk in jezelf ontdekken zodat je weer krachtig en authentiek in het leven kan staan?

Maak een afspraak bij Greet Mussels

“Trauma is geen psychologisch maar in de eerste plaats een biologisch verschijnsel. Door de taal van het lichaam te spreken kunnen wij ons lichaam genezen” Peter A. Levine