Duurzaam ontwikkelen voor mannen

Dag zoekende man!

Herken je dat gevoel , dat je maar niet lijkt te landen en steeds op zoek bent naar die betere versie van jezelf? Merk jij regelmatig ook dat je echt zo anders lijkt te zijn dan de meeste mannen rondom jou? Heb je ook van die momenten dat alles veel dieper binnen lijkt te komen en je vaak overspoeld raakt door wat er gebeurd in je leven?

Misschien zit je middenin in een scheiding of nam je recent afscheid van iemand die je echt graag zag. Als vader, alleenstaande vader of als plusvader in een nieuw samengesteld gezin gaat er veel aandacht naar de opvoeding van je kinderen en/of pluskinderen.

Jij neemt naast de rol in je gezin van nature veel verantwoordelijkheid op je en kiest vaak niet de makkelijkste weg.

Op vele vlakken voelt het of je vooral sterk moet zijn en er moet staan als man , ondernemer , leidinggevende, medewerker, partner, vader en/of plusvader.

Maar hoe gaat het ondertussen met jou man?

Wie zou jij willen zijn? Welke vader gun jij je kinderen?

En wat zou er gebeuren als jij je missie echt ontdekt en er naar gaat leven?

Wat zou er gebeuren als jij stilaan die inspirerende man mocht ontmoeten in jezelf die krachtig , kwetsbaar , daadkrachtig en afgestemd kan zijn.

Als procesbegeleider is het mijn missie om mannen te ondersteunen in hun integratie proces. Vanuit kwetsbaarheid gaan we samen opzoek naar het innerlijk kompas dat jou meer richting ,energie en kracht zal geven ten dienste van jezelf, je gezin , je partner , je organisatie.

Duurzaam ontwikkelen van mannelijk potentieel doe je best met andere mannen.

Heel graag sta ik ten dienste van jouw proces.

Als integrale en systemisch gerichte coach ga ik steeds oplossingsgericht opzoek naar de beweging die voor jou en het grotere geheel klopt. Je kan bij mij terecht met vragen omtrent volgende thema's :

Relaties - opvoeding - hoog gevoeligheid - hoogbegaafdheid 

Burn-out - bore-out - stress- angst- ondernemen vanuit missie - leiderschap in werk en leven

Laat ons het samen doen!

Een afspraak maken bij Hans kan via hier. Vermeld dat je een afspraak wenst bij Hans.