Spelend ontwikkelen met Bodymap

Om je goed in je vel te voelen en om goed tot lezen, rekenen, schrijven, concentreren te komen is volledige reflexontwikkeling belangrijk. 

Ook voor kinderen die vaak 'onhandig' zijn, zich niet goed voelen in hun vel, niet goed kunnen stilzitten is de combi van reflexintegratie en sensorimotorische begeleiding een enorme meerwaarde. 

Tijdens een volledige screening brengen we de ontwikkeling van je kind in beeld. We bekijken samen welke flesjes van het 'fundament' onvoldoende 'gevuld' zijn en gaan al spelend en bewegend aan de slag. We maken een bewegingsplan om maat op. Via het aanbieden van leuke bewegingskansen gaan we het zenuwstelsel optimaal ontwikkelen.    

De vervolgsessies vinden om de 3 weken plaats. Tijdens de sessies is er steeds een combi van motorische spelbegeleiding, maar ook coaching rond het emotioneel welbevinden van het kind. Dit alles op een speelse manier. Als Bodymaptrainer en psychomotorisch coach combineren we het ontwikkelingslab van Bodymap met psychomotorische begeleiding en sensorimotorische therapie. 

Komt jouw kind spelend mee ontwikkelen en groeien met Biba en Loeba?

Meer info of het maken van een afspraak kan via hier met  Bodymaptrainers Greet Mussels of Christel Bosch