Integrale coaching voor jongens +12

Als jongen kan het best lastig zijn soms. Je schaamt je wel eens voor die donkere gedachten of je voelt boosheid die meestal eindigt in zelfverwijt. Je hebt het vaak moeilijk om zomaar aan te nemen wat volwassenen zeggen en je lijkt wel eens meer te voelen dan de woorden. De uitleg die je vaak krijgt maakt dat je niet langer hebt leren vertrouwen op wat je voelt. Als reactie ben je gaan zwijgen , gaan vechten met daden of woorden of ben je gevlucht achter een scherm of in andere afleidingen. Het lijkt of je soms verdwaald in je gevoelens en/of je gedachten.

Jij verlangt naar een leven waar je jezelf accepteert zoals je bent en droomt van een toekomst waar alles er mag zijn en je gezien wordt in wie jij volledig bent. Tijdens sessies vertrekken we altijd vanuit die toekomst waarvan jij droomt en gaan we opzoek naar wat jij vandaag nodig hebt om veilig een eerste stap te zetten.

Groeien gaat niet zonder pijn en daarom verdien jij een stevige coach die jouw voorwaarts leert falen en leert omgaan met de prikkels in je leven. Samen vertrekken we op expeditie , geven we vorm en kleur aan je dromen en verlangens en leer je stap per stap beter voor jezelf zorgen wanneer het spannend wordt thuis, op school of elders.

Je kan bij mij terecht met vragen omtrent :

Hooggevoeligheid – faalangst – hoogbegaafdheid – stress – angst en al die vragen die je nog nooit hebt durven stellen.

Je kan een afspraak maken voor integrale coaching voor jongens vanaf 12 jaar via hier. Je maakt een afspraak bij Hans.