Expeditie Veerkrachttrainer: Leer kinderen vertrouwen op hun eigen kompas !

In Expeditie Veerkracht maken we met kinderen van 6 tot 12 jaar een reis naar zelfvertrouwen, geluk en veerkracht. De reis is opgebouwd uit een grote variatie aan multi-sensorische, creatieve werkvormen, cognitieve oefeningen, korte relaxatiemomenten en positieve doe-opdrachten.

Tijdens Expeditie Veerkracht ervaren kinderen hoe ze een stressvolle situatie kunnen ombuigen om te groeien, om te leren waardoor ze veerkrachtig worden voor toekomstige uitdagingen.

We doorlopen samen een volledig uitgewerkte training in Veerkracht(7 kindbijeenkomsten en 2 oudermomenten). Bij elke uitdaging in de expeditie wordt een thema uitgewerkt en werkvormen aangeboden waar kinderen op kunnen terugvallen. Met het prentenboek en de routeplanner kan je meteen aan de slag.  Je kan de training geven aan (kleine) groepjes kinderen of inzetten in individuele sessies. 

Expeditie Veerkracht is gebaseerd op Positieve Psychologie, cognitieve gedragstherapie,creatieve therapie, beweging, mindfulness en focussing. 

Ga jij binnenkort met kinderen op Expeditie Veerkracht? 

Doelgroep: coaches, leerkrachten, zorgleerkrachten, psychologen, therapeuten, ouders en iedereen die met kinderen werkt. 

Wanneer?  Najaar 2020: Vrijdag 9 oktober en vrijdag 13 november 2020 van 10u00 tot 15u30 (volzet)

                Voorjaar 2021: Zaterdag 6 maart en zaterdag 3 april 2021 van 10u00 tot 15u30

Prijs? 245 € Trainershandleiding, begeleidend prentenboek, handouts, tussendoortjes, koffie en thee, trainerscertificaat. 

Docent en schrijver: Greet Mussels, Integratief Psychotherapeut

Waar? Praktijk 't Klein geluk Neerstraat 83/1 2360 Oud - Turnhout

De 2 daagse gaat door vanaf 4 inschrijvingen. 

Inschrijven kan via hier Vermeld dat je je wil inschrijven voor de opleiding Expeditie Veerkrachttrainer. Je bent van harte welkom!