Maxime

Ik zou mezelf omschrijven als momentgenieter, mooimaker en groeimotor. Iemand die enorm kan genieten van de “kleine gelukskes” in het leven.

Bij mij kan je terecht met volgende hulpvragen: 

Als klinisch psychologe begeleid ik kinderen en jongeren, waarbij ik mijn begeleidingen steeds afstem op maat van hun interesses en mogelijkheden. Ze kunnen bij mij terecht voor psychologische begeleiding rond emotieregulatie, agressieregulatie, (faal)angst, depressie, autisme, verslaving, overmatig gamen, tics, bedplassen, slapen, intelligentieonderzoek,… Samen gaan we op zoek naar hun krachten die ze ten volle kunnen inzetten wanneer het moeilijk gaat.

Als “rots en water” trainer kunnen kinderen en jongeren bij mij terecht om te leren opkomen voor zichzelf en stevig in hun schoenen te staan om zich beter te kunnen focussen, grenzen aan te voelen/aan te geven,... Deze psycho-fysieke weerbaarheidstraining laat hen al spelenderwijs zelfkennis en sociale vaardigheden ontwikkelen. Ik ben ervan overtuigd dat beweging een krachtig middel is om tot reflectie en communicatie te komen.

Ik ben erkend door de Psychologencommissie. 

Een afspraak maken bij Maxime kan via hier. Vermeld zeker dat je een afspraak wenst bij Maxime.