Leen

Ik ben Leen. Samen met mijn man en onze twee kinderen woon ik in Oud-Turnhout.

Net als ieder van ons, heb ik een weg afgelegd. Deze weg was niet zonder hindernissen, maar heeft me wel gebracht waar ik nu sta.

Naarmate de kinderen groter werden, kreeg ik meer tijd om stil te staan bij mezelf. Wie ben ik? Waar ben ik goed in? Wat doe ik graag? Waar zie ik mezelf binnen 5 of 10 jaar?

Nadat ik verschillende opleidingen volgde, werk ik nu als coach en ga ik samen met jullie op zoek naar meer geluk.

Bij mij kan je terecht voor volgende hulpvragen: 

Kinderen van 4 tot 14 jaar: 

Kinderen zouden zorgeloos moeten kunnen opgroeien en zich volop ontwikkelen. Soms kan het zijn dat ze niet lekker in hun vel zitten. Voor sommige kinderen is het lastig om met hun emoties om te gaan of er kan iets gebeuren waardoor ze uit balans geraken. Als kindercoach ga ik met uw kind op zoek naar de juiste tools om weer verder te kunnen.

Ouders: 

Ouders of andere opvoeders in het gezin hebben soms vragen of problemen bij de opvoeding van hun kinderen en het vervullen van het ouderschap. Als opvoedcoach ga ik met de ouders op zoek naar datgene wat zij nodig hebben om de opvoeding van hun kinderen met voldoening te vervullen.

Loopbaanbegeleiding:

Loopbaanbegeleiding houdt in dat u ondersteund wordt bij het nemen van loopbaanbeslissingen. U ontdekt welke competenties nodig zijn om uw loopbaan zelf actief te sturen en u leert hoe u ze kunt versterken of ontwikkelen. Zo versterkt u uw positie op de arbeidsmarkt. Als loopbaanbegeleider werk ik in opdracht van erkend loopbaancentrum Diaspoor. Hierdoor kan u gebruik maken van de loopbaancheques van de VDAB. Via de link kan u kijken of u in aanmerking komt voor de cheques. www.vdab.be/loopbaancheques

Groeigroepen:

In de groeigroepen worden de kinderen ondergedompeld in vaardigheden die soms nog wat moeilijk zijn. In een klein, veilig groepje worden de vaardigheden aangeleerd en ingeoefend om deze nadien in het dagelijks leven in te zetten. Dit kan gaan om

- sociale vaardigheden

- leren omgaan met emoties.

Een afspraak maken bij Leen is momenteel niet mogelijk.