Leen

Samen met mijn man Luc vind ik het heerlijk om voor onze hond, poezen, vissen en kippen te zorgen. Ik ben vrolijk, optimistisch en gepassioneerd. Mij zie je altijd met glittertjes, pluimen-oorbellen en bloemen(juwelen). Kinderen grimeren, opruimen, zorgen voor en knuffelen met mensen en dieren zijn mijn hobby’s. Helemaal blij word ik van popjes haken, van juweeltjes maken, van boekjes en schriftjes, van knutselen, kleuren en tekenen.

Heel mijn leven ben ik al gefascineerd door kinderen. Toen bleek dat ik ongewild kinderloos zou blijven, stortte mijn wereld even in. Ik besliste om mijn pijlen op een andere manier te richten op wat me echt nauw aan het hart ligt - kinderen - en maakte er mijn beroep van.

Creatieve kindercoach

Als creatieve kindercoach begeleid ik kinderen die niet goed in hun vel zitten, om welke reden dan ook. 

Door met het kind te tekenen, knutselen en spelen, ga ik op zoek naar wat we in beweging kunnen zetten. Zo zorg ik op het tempo van het kind dat het (weer) krachtiger in het leven kan staan.

Autisme is mijn dada. Door vele opleidingen én als ervaringsdeskundige voel ik kinderen met autisme heel goed aan en kan ik hen (en hun ouders) rust en inzichten brengen.

Kinderen van 5 tot 14 jaar kunnen bij mij ook terecht voor creatieve coachingsessies rond omgaan met hooggevoeligheid/hoogsensitiviteit, rouw & verlies, emotieregulatie, AD(H)D, faalangst, rouw & verlies,… Maar ook de ouders worden niet vergeten. In een oudergesprek reik ik handvaten aan en geef ik tips mee.

Huiswerkbegeleiding

Is je kind het schoolspoor even bijster? Is de schoolagenda een reden om te blokkeren? Is huiswerk maken een strijd? Zorgen toetsen voor stress? Ik zet kinderen op de juiste weg als ze hulp bij hun huiswerk nodig hebben, leer hen plannen en bereid hen voor op hun toetsen.

Leen werkt bij ons op donderdag. Een sessie kost 60 €.Momenteel is er geen tussenkomst van het ziekenfonds mogelijk. Een afspraak maken bij Leen kan via hier. Geef aan dat je een afspraak wenst bij Leen.