Volwassenen: Kom jij je potje veerkracht aanvullen?

Gun jij jezelf wat ademruimte en kom jij je potje veerkracht aanvullen?

Het zijn bijzondere tijden, dat hoef ik jullie niet te vertellen. Na onzekere, uitdagende maanden is het tijd om even stil te staan bij ons emotioneel welzijn. We voelen aan alles dat dit toch wel wat vraagt van ons als ouder, als vrouw, als man.

Het is daarom belangrijk om oog te hebben voor onze krachtbronnen en ons potje met veerkracht tijdig aan te vullen.

Hoe doe je dat, je basis-voorraad in stand houden en je hulpbronnen aanvullen? Door te voorzien in je psychologische behoeften. Door te (h)erkennen waar je tekort aan hebt, en creatieve manieren te zoeken om in die behoeften te voorzien. Verbondenheid is hierbij van cruciaal belang. Daarom is het vanaf september tijd om te verbinden !

In deze sessies vol ademruimte en veerkracht neem je tijd voor jezelf en laat je de dagelijkse beslommeringen even voor wat ze zijn. Tijd om jezelf te ont-moeten, een stress - releasemoment. 

Elke sessie werken we rond een ander thema en gaan we aan de slag met een andere manier van ontspannen die je in je dagelijks leven ook makkelijk en efficiënt kan gaan toepassen. Je hoeft hiervoor niet uren te mediteren. Daarna gaan we verwerken met een creatieve werkvorm. Je hoeft hiervoor geen creatief talent te hebben. Het gaat om het proces en het moment dat je jezelf gunt.

Alle ontspannings- en creatieve werkvormen kunnen ook helpend zijn in het voorkomen van een burn-out of kunnen je helpen bij de re-integratie.

We gaan aan de slag met ademwerk, mindfulness, aromatherapie, ACT, positieve psychologie, visualisatie, focussing, creatieve technieken met klei, pastelkrijt, verf, houtskool, collage,...

Doelgroep: volwassenen die zichzelf een moment van ademruimte gunnen dmv creatief ontspannen.

Wanneer? Woensdag 22/9- 20/10 – 17/11 – 22/12 telkens van 10u00 tot 11u30

Begeleiding: Greet Mussels, integratief psychotherapeut/psychosomatoloog/burn outcoach

Prijs? 120 € voor de 4 sessies alle materialen, begeleiding en een ontspannend drankje inbegrepen in een gezellig, warm kader.

Gun jij jezelf wat ademruimte en kom jij je potje veerkracht vullen? Dan hoor ik het graag! Inschrijven kan via hier tot 5 september of tot alle plekjes ingenomen zijn.