Ouder en kind : Samen in balans

‘Samen in balans’ is een verbindend moment voor ouder en kind waarbij je samen met je kind gaat ontdekken hoe je kan ontspannen en dus lekker slapen, hoe je met moeilijke dingen kan omgaan, ontdekken jullie elkaars talenten, en maken jullie op speelse manier verbinding rond verschillende thema's.  Een Klein geluksmomentje waarop jullie elkaar écht ont-moeten !

Via passende verhalen en aansluitende werkvormen staan jullie samen stil bij thema’s als weerbaarheid, emoties, jezelf zijn, ontspannen en slapen. Kinderen leren zo, samen met hun ouder, spelenderwijs meer op zichzelf te vertrouwen, steviger te staan en te ontspannen. Ook jij als ouder gaat heel wat inzichten krijgen via je kind.                                                                                                                                                                                              

Speelse relaxatieoefeningen komen aan bod, er zijn massagemomenten voorzien(voor beiden), we maken kennis met heerlijke magische olietjes die het proces kunnen ondersteunen, en we sluiten af met een creatieve verwerking.

In elke sessie ontvang je informatie en inspiratie over de werking van de oefeningen, spelletjes, en magische olietjes die aansluiten bij het thema van de sessie. Op die manier kunnen jullie ook thuis verder genieten, verbinden en groeien in veerkracht, gezondheid en geluk.

Doelgroep: Ouder en kind tussen 5 en 12 jaar
Wanneer: Woensdagen 22/9 - 20/10 - 17/11 - 15/12 telkens van 13u00 tot 14u00
Begeleiding: Greet Mussels, integratief psychotherapeut/psychosomatoloog
Prijs: 95 € voor de 4 sessies (per duo) alle materialen, drankje, begeleiding en mapje voor thuis en olietje per sessie inbegrepen.

Gun jij jezelf en je kind deze verbindende momenten? Schrijf dan in via hier. (Nog plaats voor 2 duo's))