Kids: Expeditie Veerkracht : Leer vertrouwen op je eigen kompas ! Najaar 2021

In Expeditie Veerkracht maken we met kinderen van 7 tot 12 jaar een reis naar zelfvertrouwen, geluk en veerkracht. De reis is opgebouwd uit een grote variatie aan multi-sensorische, creatieve werkvormen, cognitieve oefeningen, korte relaxatiemomenten en positieve doe-opdrachten. Ideaal bij de start van het nieuwe schooljaar !

Tijdens Expeditie Veerkracht ervaren kinderen hoe ze een stressvolle situatie kunnen ombuigen om te groeien, om te leren waardoor ze veerkrachtig worden voor toekomstige uitdagingen.

Expeditie Veerkracht is gebaseerd op Positieve Psychologie, cognitieve gedragstherapie, creatieve therapie, beweging, sensorimotorische therapie, relaxatietherapie en focussing.

Met deze groeireis leert je kind vertrouwen op zijn/haar eigen kompas en geef je het dus een anker voor het leven!

Wanneer? Najaar 2021: woensdagen 29/9 - 13/10 - 27/10 - 10/11 -24/11 - 8/12 - 22/12 telkens van 15u00 tot 16u30

Er is een startmoment voorzien voor de ouders op woensdag 15/9 om 19u00 waarin we samen de expeditie doorlopen, tips geven om thuis aan te moedigen en stil te staan bij jouw kind.

   

Doelgroep: jongens en meisjes van 7 tot 12 jaar die mogen groeien in veerkracht.

De groeigroep gaat door vanaf 4 inschrijvingen. Max. 6 inschrijvingen om de volledige aandacht te kunnen bieden.

Waar? 't Klein geluk , Neerstraat 83 Oud- Turnhout

Prijs? 300 € . Alle materialen (o.a. prentenboek, werkmap, alle materialen), begeleiding, tussendoortje, drankje inbegrepen.

(Eventueel kennismakingsgesprek en feedbackgesprek is niet inbegrepen.) Gedeeltelijke terugbetaling via de meeste ziekenfondsen mogelijk.

Begeleiding: Greet Mussels: Integratief psychotherapeut , integratief lichaamsgericht creatief therapeut. Greet is auteur en creatieve brein van Expeditie Veerkracht.

Info en inschrijven kan via hier. Inschrijven kan tot 1/09/2021 of tot alle plekjes ingenomen zijn.