Expeditie Veerkracht: Leer kinderen vertrouwen op hun eigen kompas !

In Expeditie Veerkracht maken we met kinderen van 6 tot 12 jaar een reis naar zelfvertrouwen, geluk en veerkracht. De reis is opgebouwd uit een grote variatie aan multi-sensorische, creatieve werkvormen, cognitieve oefeningen, korte relaxatiemomenten en positieve doe-opdrachten.

Tijdens Expeditie Veerkracht ervaren kinderen hoe ze een stressvolle situatie kunnen ombuigen om te groeien, om te leren waardoor ze veerkrachtig worden voor toekomstige uitdagingen.

We doorlopen samen een volledig uitgewerkte training in Veerkracht(7 kindbijeenkomsten en 2 oudermomenten). Bij elke uitdaging in de expeditie wordt een thema uitgewerkt en werkvormen aangeboden waar kinderen op kunnen terugvallen. Met het werkboek voor de kinderen, de werkwijzer voor de trainer en het praktische werkmateriaal kan je meteen aan de slag. Je kan de training geven aan (kleine) groepjes kinderen. 

Expeditie Veerkracht is gebaseerd op Positieve Psychologie, cognitieve gedragstherapie, Mindfulness en focussing. 

Doelgroep: coaches, leerkrachten, therapeuten en iedereen die met kinderen werkt. 

                 Kleine groep van max. 8 deelnemers.

Wanneer? zaterdag 21 maart 2020 van 10u00 tot 16u00

Prijs? 285 € Workshop, trainershandleiding, handouts, 1 werkboek, tussendoortjes, koffie en thee. 

De certificeerde trainers dienen binnen de 2 jaar deel te nemen aan een terugkomdag. Dit om steeds de nieuwe inzichten mee te nemen, ervaringen te delen en de kwaliteit van de training op peil te houden. 

Waar? Praktijk 't Klein geluk Schoutenhoefstraat 28 2360 Oud - Turnhout

Inschrijven kan via hier.