Al coachend naar geluk(kige) kids !

Al coachend naar geluk(kige) kids !

Wat is geluk? Wetenschappelijk is bewezen dat voor geluk een goede band met de mensen rondom je heen het allerbelangrijkste is. In deze navorming gaan we aan de hand van De Schatkist vol klein geluksmomenten aan de slag rond geluk. Al snel zal je merken dat kinderen op een andere manier in het leven gaan staan en ook op een andere manier een band gaan vormen met elkaar. Als leerkracht/ coach sta je al coachend voor de klas of in je praktijk. Een andere dynamiek. 

We gaan telkens vanuit een theoretische achtergrond speels aan de slag met verschillende coachende werkvormen: ontspannende geluksmomenten, creatieve geluksmomenten, samen geluksmomenten, groeimomenten vol geluk en groeispreuken. We staan stil bij hoe je de Schatkist vol klein geluksmomenten heel concreet kan inzetten in je werking met kinderen, ook in combinatie met andere materialen. 

We staan ook even stil bij jouw geluksgevoel in je werken met kinderen.

Na deze vorming kan je meteen aan de slag met alle coachende werkvormen.

Doelgroep: leraren kleuteronderwijs vanaf tweede kleuterklas en lagere school, kindercoachpraktijk, zorgverleners. Max. 8 deelnemers.

Waar? 't Klein geluk Schoutenhoefstraat 28 2360 Oud - Turnhout

Wanneer? Donderdag 18 oktober 2018 van 10u00 tot 16u00. Deze dag gaat door vanaf 4 inschrijvingen. 

Prijs? 100 euro alle materialen, schatkist vol klein geluksmomenten (twv 29,5€) , koffie en thee, versnaperingen inbegrepen. 

Info en inschrijven kan via hier. Vermeld duidelijk voor welke opleiding je wil inschrijven.  Je bent van harte welkom !